Home » » Altın Silsile - Sarhoş Evlat

Altın Silsile - Sarhoş Evlat

Antika alım satımı yapan biri vardı. Bu adam içkiye çok düşkündü. İçki bulamadığı zaman ispirto veya kolonya bile kullanırdı. Dinî bilgisi yoktu, anne babadan da görmemiş, hiç dindar dost edinmemişti. Kur’an okuyan küçük çocukları görünce öfkelenir ve:
– Bu devirde bu çocuklardan ne istiyorlar? Körpecik beyinlerini gericilikle dolduruyorlar, diye söylenirdi.
Belki de alkolik olması yüzünden eli sürekli titrerdi. Arkadaşları nasıl yaptılarsa onu güç bela ikna etmişler, İstanbul’da bir hocaya götürmüşlerdi. Hocaefendi ona şu tavsiyede bulundu:
– Evladım! Senin hastalığının dermanı Siirt’teki Gavs-ı Bilvânisî denilen zattır. Sen onun yanına gitmelisin, senin tedavin onun vereceği ilaçtadır.
Önce kulak asmak istemedi, bahaneler buldu, hatta unutmaya çalıştı. İşi sebebiyle Artvin’e gittiği bir gün, çeşitli sebepler çıktı, yolu Bitlis’e düştü. “Gelmişken şu denilen kişiyi de bir göreyim..” diye niyetlendi. Kasrik köyüne Gavs-ı Bilvânisî Abdülhakim Hüseynî (k.s) hazretlerinin yanına vardı. Hiç bilmediği, görmediği bir ortamdı burası. Her biri başka bir haldeki pek çok insan büyük bir muhabbet ve nezaketle kardeş olmuş, manevi zevk ve cezbe içindeydiler. Adam etkilendi, Hazret’in yanına giderek dedi ki:
– Efendim! Ben içki müptelası  biriyim, bende her türlü kötülük vardır. Her şeye rağmen beni evlatlığa kabul eder misin?
Gavs-ı Bilvânisî hazretleri adama tebessüm etti ve dedi ki:
– Evladım! Gel, sen de bizim sarhoş evladımız ol.
Kaynak: Altın Silsile, Semerkand Yayınları - Menzil.Net
Bu Filmi Paylaş :

1 yorum:

  1. 0543 282 86 18 SLM BN İST MALTEPEDEN KORAY SEKSE AC OLAN SINIRSIZ HEYECAN VE ZEVK DOLU Bİ SEKS YASAMAYI ARZLYN GERCEK SEKSİ FANTAZIYI DOYASIYA YASAMAK VE ZEVKİN DORUKLARINA ULASMAK İSTEYEN GÜVENE BİLECEYİ PATNER ARAYAN KALIN VE BÜYÜK SEVEN 19 VE 80 YAŞ ARASI EVLİ DUL OLGUN TONBUL ŞİŞMAN TÜRBANLİ BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARAYAN EVLİCİFTLER ARAYIN SEKSİN GÜZELİKLERİNİ BERABER YASAYALIM 0543 282 86 18

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Link and Search

 
Support : Türkçe | ek iş | hobi | MLM
Copyright © 2013. 3GP Paylaşım - All Rights Reserved
3GP Paylaşım 3GP film Blogger Evde İş
powered by HemsuT