Dokunmatik Farm Frenzy İndir

Farm Frenzy Mobile Oyununu ücretsiz olarak indir...

NOT: cep telefonunuza oyunu direkt indirmek için ilk iki indirme linki sorun çıkarabilir ancak üçüncü lünke tıklamanız durumunda mobile indirme sayfasına yönleneceksiniz.


Oyunu Samsung 5233w telefonumda sorunsuz olarak oynadım... Şimdi sizin için iki alternatif linkle yüklüyorum. Elbette iki part değil aşağıdaki linklerin herhangi birinden indiriniz.

uploaded ve rapidshare indirme seçeneklerini size bırakıyorum. free downlkoad seçeneğiyle bedavaya hızlı bir şekilde bu oyunu bilgisayarınıza indirin. winrar olarak görünürse winrardan çıkarmayın çünkü oyunun bileşenlerini çıkrmış olursunuz. olduğu gibi telefonunuza atın ve attığınız dosyayı cep telefonunuzdan açın. otomatik olarak yüklenecek ve uygulamalar vee oyunlar kılasörünüzde oyun oluşacaktır. Oyunu açıp oynayabilirsiniz... Gayet eğlenceli bir çiftlik oyunu...

İşte indirme linkleri..:

UL.TO İLE İNDİRMEK İÇİN BURAYI TIKLAYIN

RAPİDSHARE İLE İNDİRMEK İÇİN BURAYI TIKLAYIN

CEP TELEFONUNUZDAN GİRİYORSANIZ BURAYI TIKLAYARAK DİREKT CEP TELEFONUNUZA İNDİREBİLİRSİNİZ (açılan sayfada download butonuna tıklayın)



Yukarıdaki linkere tıklayamayanlar işte açık url: (kopyalayıp tarayıcınızın adres yazma kutusuna yapıştırarak sayfaya kolayca ulaşabilirsiniz...

https://rapidshare.com/files/3385095115/farm_frenzy__400x240_.jar

http://ul.to/hq7ctoxd


Bu Filmi Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Link and Search

 
Support : Türkçe | ek iş | hobi | MLM
Copyright © 2013. 3GP Paylaşım - All Rights Reserved
3GP Paylaşım 3GP film Blogger Evde İş
powered by HemsuT